Вести

  • Време на мислењето: Јан-10-2018

    На електрични крик црпи енергија од батеријата, се вози со постојан магнет DC мотор или серија-рана DC мотор и го преведува преку планетарен пренос на крајот излез 2.000 фунти за 16.500 фунти. Електрични крик лесно да се инсталира, широко се користи во спортот и off-road engineerin ...Прочитај повеќе »

WhatsApp Online Chat !