Lajme

  • Ora Post: Jan-10-2018

    Çikrik elektrik tërheq energji nga bateria, drejton atë me një motor magnet i përhershëm DC ose një seri-plagë motor DC, dhe përkthen atë nëpërmjet një ingranazh planetare që përfundimisht të prodhimit 2000 paund për 16,500 paund. çikrik elektrike lehtë për të instaluar, përdorur gjerësisht në sport dhe jashtë rrugës engineerin ...Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat !