wartos

  • Pos waktos: Jan-10-2018

    The lir listrik draws listrik tina batré, drive eta ku magnet permanen DC motor atawa runtuyan-tatu DC motor, sarta ditarjamahkeun eta ngaliwatan gear planet ka pamustunganana kaluaran 2000 pon mun 16.500 pon. lir listrik gampang masang, loba dipaké dina olahraga sareng mareuman-jalan engineerin ...Baca leuwih »

WhatsApp Online Chat !